Kodinomainen hoivakoti Rovaniemellä

Palvelukeskus Riekonlento Oy tarjoaa kodinomaiset ja turvalliset tilat mielenterveys- ja päihdehuollon kuntoutujille. Viihtyisä hoivakotimme sijaitsee lähellä Rovaniemeä Palojärven rannassa, Lapin kauniin luonnon ympäröimänä.

Yhteystiedot ja sijainti

Viihtyisää asumista Laavussa ja Siulassa

Riekonlennon palvelukeskus toimii kahdessa erillisessä rakennuksessa. Päärakennus Laavussa sijaitsee osa asukkaiden huoneista, yhteiset oleskelutilat, keittiö sekä toimisto. Loput asukkaiden huoneista sekä monitoimisali löytyvät Siula-rakennuksesta.


Kaikki sisätilamme ovat allergiaystävällisiä sekä savuttomia. Asukkaiden kodikkaat ja viihtyisät huoneet ovat kalustettuja yhden hengen huoneita. Oman huoneensa saa jokainen asukas sisustaa toiveidensa mukaisesti. Huoneiden ja muiden yhteisten tilojen suunnittelussa ja varustelussa on otettu huomioon myös erityisryhmien tarpeet. Muun muassa kaikki wc:t ovat tilavia ja tukikaiteita on asennettu turvallisuuden ja toimivuuden takaamiseksi.

Takkatupa, grillikota, monitoimisali – mukavia yhteisiä vapaa-ajanhetkiä

Palvelukeskus Riekonlennossa on paljon yhteisiä tiloja, jotka ovat asukkaiden vapaasti käytettävissä. Yhteistiloista löytyy muun muassa televisio, DVD- ja VHS-laitteet sekä erilaisia seurapelejä yhteisiin vapaa-ajanhetkiin. Siulassa sijaitsevasta monitoimisalista löydät myös kuntosalivälineet. Tilavassa salissa ja erillisissä ryhmätyöskentelytiloissa järjestämme lisäksi erilaisia seminaareja sekä kokouksia.

Rannassa sijaitseva takkatupa karaokelaitteineen tarjoaa tunnelmallisen ympäristön yhteisiin illanviettoihin. Rannan tuntumasta löytyy myös grillikota, jossa paistelemme makkaraa ja lättyjä hyvästä seurasta ja kauniista maisemista nauttien.

Tutustu tiloihimme kuvagalleriassa

Asiantuntevat hoivapalvelut turvallisessa ympäristössä

Riekonlento on lämminhenkinen hoivakoti, joka tarjoaa kodinomaisen ja turvallisen asumisympäristön mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, lähellä Lapin upeaa luontoa. Ammattitaitoiset työntekijämme takaavat hoivapalveluidemme laadukkuuden jokaisen kuntoutujan yksilölliset tarpeet ja erityispiirteet huomioon ottaen.


Riekonlento sijaitsee Rovaniemen läheisyydessä, kauniin Palojärven rannalla.

Yhteystiedot